JÍDELNÍ MENU
PŘEDKRMY A MALÁ JÍDLA
DOMÁCÍ HUMMUS s rukolou, olivovým olejem a chilli papričkami, podávaný s rozpečeným toustem_119
QUESADILLA zapečená s grilovaným kuřecím masem, cheddarem a sekanými jalapeño papričkami a podávané s jemnou domácí chipotle majonézou_95
ROZPEČENÝ HERMELÍN s brusinkami a provensálským kořením, podávaný s opečeným toastem s bazalkovým pestem_108
KUŘECÍ PALIČKY marinovné v medu, chilli a hořčici, podávané s domácí chipotle majonézou a opečeným chlebem_109
NAKLÁDANÝ HERMELÍN s chilli papričkami, medvědím česnekem, cibulí a rozpékaným chlebem_89
VEPŘOVÁ KRKOVICE pomalu pečená, marinovaná v barevném pepři a kmíně a podávaná s hořčicí a rozpečeným chlebem_89
POLÉVKA
TOMATOVÁ s bazalkovým pestem a parmazánem_65
HLAVNÍ JÍDLA
GRILOVANÝ STEAK Z KUŘECÍHO PRSA s čerstvým míchaným salátem a olivovým olejem_208
HOVĚZÍ CHEESEBURGER s cheddarem, salátem, cibulí a rajčaty, podávaný s našimi domácími hranolky_214
HOVĚZÍ BOURBON BURGER s pancettou, rukolovým salátem, Jim Beam omáčkou a našimi hranolky_214
HOVĚZÍ GUAC BURGER s avokádovou guacamole omáčkou, jemnou česnekovou aioli majonézou, rajčetem a čerstvým salátem, podávaný s našimi domácími hranolky_214
DOUBLE HOVĚZÍ CHEESE/BOURBON/GUAC BURGER s dvojitou porcí masa, podávaný s našimi domácími hranolky_289
GRILOVANÝ KOZÍ SÝR na medu s brusinkovou redukcí a podávaný na čerstvém salátu_235
TŘÍSETGRAMOVÝ TITÁN STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s pepřovou omáčkou a našimi domácími hranolky_229
GRILOVANÝ STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA s bazalkovým pyré a limetkovou šťávou_329
VEPŘOVÁ PANENKA marinovaná v tymiánu a česneku s kouřovým demi glace a mačkanými brambory se sušenými rajčaty_229
TRADIČNÍ RECEPTURY
HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ s karotkovým pyré_239
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ s našimi karlovarskými knedlíky a brusinkami_219
KUŘECÍ ŘÍZEK s bramborovým salátem z červené řepy_208
HOVĚZÍ GULÁŠ s červenou cibulí a našimi karlovarskými knedlíky_219
Pečivo_39
Tatarka nebo kečup_19
Hranolky_69
Míchaný salát_85
DEZERTY
FRANCOUZSKÝ ČOKOLÁDOVÝ DORT_89
CITRONOVÝ CHEESECAKE s brusinkovou redukcí_89